neoderma_behandeling

Specifieke gezichtsbehandelingen van Neoderma

Bio-peeling (chinese peeling)

Voor diverse huidproblemen, rimpels en verjonging. Deze unieke biologische peeling, ontwikkeld door een dermatoloog is gebaseerd op een combinatie van algen, puur natuurlijke plantaardige ingrediënten en essentiele oliën. Deze is niet agressief, dus geen vervelling, geen rode huid en geen pijn. De kruidenpeeling bevordert de celvernieuwing, productie van collageen en elastine. Voor: acne en vette huid, overmatige pigmentatie/levervlekken, littekens, grove porien, striae en anti verouderend.

75,00 

Mini-kuur kruidenpeeling (3 keer in 3 weken)

215,00

Neo-marine spa treatment

Voor een essentiele vochtbalans van de huid, fijne lijntjes en rimpels Een algen vochtherstellende behandeling met anti-aging werking. Speciaal Ontwikkeld voor het gezicht, ogen en hals.

75,00

Neo-white treatment

Voor de reductie van pigment/levervlekken en een lichtere stralende huid. Er zijn een aantal factoren die overpigmentatie kunnen veroorzaken (leeftijd, zwangerschap, hormonen, gebruik medicijnen). Neoderma heeft hier deze behandeling voor ontwikkeld die de productie van pigment normaliseert en tevens een blekende werking heeft op bestaande pigmentvlekken. Dit alles gebaseerd op actieve plantaardige ingrediënten.

75,00

Apaline

Voor de gevoelige, couperose/rosacea huid.

69,95

Advanced Power Lift treatment

Voor de vochtarme, vermoeide verslapte huid.

Een regenererende behandeling bestaande uit appelstamcellen, peptiden, diamant en parelextract. Deze behandeling gaat alle tekenen van huidveroudering tegen. Contouren worden gelift, fijne lijntjes vervaagd. De behandeling geeft natural glow, vitaliteit en volume en is te combineren met de biopeeling.

75,00

Revitalizing eye treatment

40,00

Revitalizing eye treatment in een behandeling

30,00